Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini surprinse pe faleza Cazinoului din Constanța în timpul codului portocaliu de viscol (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

05 Feb, 2023 08:27 1392 Marime text
Județul Constanța se află sub avertizări cod portocaliu și cod galben de vreme rea. Dacă în anumite zone din județ a nins destul de mult și traficul rutier se desfășoară cu greutate, la Constanța nu s-a depus zăpada, dar vântul prezintă în continuare intensificări. 

În imaginile surprinse astăzi pe Faleza Cazinoului se observă că vântul bate cu putere iar marea este destul de agitată. 

Potrivit ANM, în jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea vor fi intensificări ale vântului, cu rafale, în general, de 50...70 km/h, astfel că zăpada va fi spulberată. Îndeosebi în noaptea de sâmbătă spre duminică (4/5 februarie) va ninge și vor fi perioade cu viscol și vizibilitate redusă.

 Codul portocaliu este în vigoare până la ora 20.00 și este vizată sona de litoral unde se înregistrează intensificări susținute ale vântului și viscol

Conform ANM, pe litoral, temporar va ninge, iar vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de  70...80 km/h, astfel că ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă, mai accentuate în zona județului Constanța.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii