Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelierii din staţiunea Năvodari cer personalitate juridică pentru Organizaţia Patronală Mamaia Nord

ro

19 Aug, 2019 00:00 1733 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, la data de 13 august 2019, dosarul prin care s-a cerut acordarea de personalitate juridică Organizaţiei Patronale Mamaia Nord. Organizaţia este alcătuită din hotelieri din zona Năvodari.
 
Nicolae Bucovală, preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa, a precizat pentru ZIUA de Constanţa că organizaţia care doreşte personalitate juridică ar fi trebuit să poarte denumirea de Organizaţia Patronală Staţiunea Năvodari. „Pentru a nu se confunda cu Mamaia, zona de nord, denumită Mamaia Nord, face parte din staţiunea Năvodari şi aşa ar fi trebuit să se numească”, a precizat Nicolae Bucovală. El a mai subliniat că în zona respectivă preţurile sunt exagerate de anumiţi operatori în turism, pentru a-şi acoperi pierderile din restul sezonului estival. „Am auzit că o cameră se dă şi cu 1.200 de lei pe noapte”, a spus omul de afaceri, comparând acest preţ cu cel al unei nopţi de cazare în Londra.
 
Nicolae Bucovală a mai spus că nu îi cunoaşte pe cei din Organizaţia Patronală Mamaia Nord, majoritatea fiind investitori din ţară, care vin doar în sezonul estival în zona respectivă pentru a-şi supraveghea afacerea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii