Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din Ucraina filmat lovind cu mașina un câine în Mamaia Nord. Ce spune IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

22 Mar, 2024 17:37 1079 Marime text
 Camerele de supraveghere din Mamaia Nord, Constanța au surprins un șofer ucrainean care a lovit grav un câine.

Iubitorii de animale spun că a fost lovit intenționat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul., transmite IPJ Constanța.


Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la un șofer care ar fi lovit cu autoturismul un exemplar canin, pe o stradă din orașul Năvodari, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, prevăzută de Legea 205/2004, privind protecția animalelor.


Citește și:

Imagini cu impact emotionalCâine rănit în urma impactului cu o mașină condusă de un ucrainean, în Constanța. Cei care au dus cățelul la veterinar cer despăgubiri (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii