Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Auto, partener de mobilitate Super Rally Mangalia

ro

13 May, 2022 10:35 1283 Marime text
 
Timp de două zile, Mangalia va fi gazda primei etape a Campionatului National de Super Rally la care suntem încântaţi să ne aflăm în postura de partener de mobilitate.

„Vom pune la dispoziţie două maşini de mobilitate spectaculoase şi puternice,  un Jaguar F-PACE care va avea rolul de Safety Car şi noul Land Rover Discovery, care va transporta membri staff-ului, pe perioada competiţiei. Suntem convinşi că spectatorii pasionaţi de maşini vor fi prezenţi în număr cât mai mare şi se vor bucura să vadă aceste modele pe care Exclusiv Auto le aduce, ca şi partener de mobilitate în cadrul acestui eveniment”, a declarat Camelia Ciciu, director de marketing Exclusiv Auto Constanţa.

 
Competiţia automobilistică de la Mangalia  se bucură de o prezenţă importantă, pe lista de start fiind atât piloţi români cât şi străini.
 

Orice circuit stradal are un grad mare de spectaculozitate şi acesta de la Mangalia nu face excepţie. Suntem convinşi că prezenţa  noastră la acest eveniment este un plus şi că modelele cu care venim în faţa publicului vor fi apreciate.”, spune Camelia Ciciu, director de marketing în cadrul companiei.

 
Exclusiv Auto Constanţa invită pe toţi pasionaţii de maşini ca vineri, de la ora 18:00, să vină în zona Portului Mangalia pentru a cunoaşte concurenţii şi a vedea maşinile.
 
Exclusiv Auto, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al marcilor Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai și Subaru, din Judetul Constanta îşi propune să-și conoslideze poziția de lider al pieţei regionale, în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta permanent satisfacţia clienţilor, în domeniul mobilităţii. La Exclusiv Auto, toti cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, oameni  cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule,  în reparații complexe, componente și accesorii auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii