Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul de acces în zona Peninsulară din Constanța a intrat în vigoare (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

15 Nov, 2021 10:15 7574 Marime text
De astăzi a intrat în vigoare Regulamentului de acces în Zona Peninsulară din Constanța, potrivit căruia Peninsula Constanța va fi separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile.

În aceste condiții, accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale se va face exclusiv în baza unui permis, care a intrat în vigoare de astăzi, 15 noiembrie 2021.

Cum era de așteptat, conducătorii auto sunt nemulțumiți de regulile impuse. Polițiștii locali sunt în zonă și le explică șoferilor noul regulament. 

Parcările de pe Valea Portului și Poarta 1 sunt pline de mașini, cei care au treabă în Peninsulă fiind nevoiți să lase mașinile în parcare. 

În zonă au fost amplasate atât indicatoare rutiere cât și bariere ce pot fi acționate doar în baza unui permis. 

Reamintim că, judecătorii Tribunalului Constanța sunt așteptați să se pronunțe astăzi în dosarul nr. 7946/118/2021 care are ca obiect suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a orașului.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului, aceasta va putea fi atacată în recurs la Curtea de Apel Constanța.

Săptămâna trecută, locuitorii din Peninsulă au strâns peste 1600 de semnături de susținere pentru modificarea Regulamentului de acces.
 
Semnăturile au fost însoțite și sintetiza propunerilor și observațiilor din discuțiile referitoare la Regulamentul de acces în Zona Peninsulară, adoptat prin HCL 294/2021 au ajuns atât la primărie cât și pe adresele de e-mail ale partidele politice cu reprezentare în administrația publică locală.

Sursa foto+video: ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii