Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Florin Cîțu, detalii despre pregătirea revenirii la normalitate începând cu 1 iunie

ro

05 Apr, 2021 19:12 1281 Marime text
  • Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj cu privire la pregătirea revenirii la normalitate a României începând cu 1 iunie 2021, prin constituirea unui comitet format din reprezentanți ai tuturor ministerelor.

Iată mesajul transmis de Florin Cîțu pe pagina sa oficială de Facebook:

Am decis constituirea unui comitet format din reprezentanți ai tuturor ministerelor, a cărui sarcină să fie pregătirea revenirii la normalitate a României începând cu 1 iunie 2021. Această structură va funcționa sub coordonarea prim-ministrului și va colabora cu reprezentanți ai asociațiilor și patronatelor.

1 iunie este prima bornă pentru revenirea treptată la normalitate după perioada pandemiei COVID-19, fixată în condițiile în care lucrurile încep să se stabilizeze din perspectiva situației epidemiologice, iar campania de vaccinare evoluează foarte bine.

În aprilie și mai vor intra în România 8,3 milioane de doze de vaccin, iar până la sfârșitul lunii iulie vom avea serul necesar pentru a imuniza 10 milioane de români, adică 70% din populația adultă. Campania de vaccinare se derulează mai rapid decât ne-am programat. Fac apel la reprezentanții autorităților locale, ai cultelor religioase să se implice în efortul de informare a cetățenilor cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, singura cale de a depăși cu bine criza sanitară și de a redeschide economia.

Sursa foto: Facebook/ Florin Cîţu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii