Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Constanța. Unde și când va avea loc

ro

11 May, 2022 10:43 2125 Marime text
Raport ANOFM, foto: pixabay
  • Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 76 de locaţii.
 
 
Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 20 mai 2022.

Evenimentul se va organiza în 76 de locații și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.


La Constanța, locaţia de desfăşurare a bursei din acest an este la Campusul Universității Ovidius, Aleea Universității, nr. 1; Corp B, Facultatea de Medicină.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.

Evenimentul se va desfăşura la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii