Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:43 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă

ro

11 Apr, 2016 19:58 851 Marime text
 
Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă organizează, în 14 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acest eveniment face parte din seria acţiunilor desfăşurate de către Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană în perioada 4-15 aprilie, sub egida “European Employers’ Days”.
 
Obiectivele inițiativei sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. 
 
Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 88 de locaţii la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti, şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
 
Reamintim că la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 2015 au participat 2.872 agenţi economici şi au fost oferite 35.696 locuri de muncă.
 
Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici, precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii