Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANOFM organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Iată unde

ro

18 Oct, 2023 12:47 911 Marime text
 
  • Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 27 octombrie, în 66 de locaţii la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă
  • Evenimentul va avea loc și la Constanța 

Potrivit ANOFM, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 27 octombrie, în 66 de locaţii la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

„Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung”, precizează ANOFM.


De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant., mai subliniază sursa citată.

Evenimentul se va organiza și în municipiul constănțean, la Universitatea Maritimă Constanța, situată pe strada Mircea cel Bătrân 104.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://bit.ly/46RpXHU . Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor județene/Agenției Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- București, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.
 
 Citește și
Ajutor pentru șomeri! Peste 1.300 de persoane pot beneficia de calificare gratuită

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii