Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

122 de elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu" Cumpăna au avut parte de o lecție de geografie în natură

ro

28 Oct, 2022 15:06 1893 Marime text
Elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu" Cumpăna au participat la o lecție de geografie, în natură, la Cheile Dobrogei. Cei 122 de elevi au mers la Cheile Dobrogei unde au învățat despre frumusețile Dobrogei.

 
„Astăzi, 27 octombrie 2022, 122 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu" Cumpăna, înscriși în cadrul Proiectului C.O.P.I.I., s-au bucurat de o lecție de geografie altfel, având ocazia să exploreze minunile naturii din cadrul rezervației naturale Cheile Dobrogei, cele mai vechi chei din România, arie naturală de protecție specială avifaunistică.
 
Aceștia au fost însoțiți de doamnele: ed. Alim Seila, prof. înv. primar Rotaru Nina și Catrina Manuela, prof. Chiriță Roxana, Hodorogea Elena și Apti Aylin; dar și cei doi experți în consiliere, orientare și psihologie din cadrul proiectului, doamna Dorobanțu Daniela și doamna Câmpanu Mihaela.
 
Copiii au fost încântați că au putut împleti asimilarea de informații cu distracția, fiind bucuroși să descopere bogățiile Dobrogei, pentru unii fiind pentru prima dată când au ajuns în aceste zone”, au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii