Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Contanța cumpără aparate de osteosinteză de la doi operatori din București (document)

ro

10 Sep, 2015 13:07 1233 Marime text
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de furnizare aparate de osteosinteză.
 
Potrivit anunțului de atribuire 161595/10.09.2015, valoarea totală finală a contractului este de 832.880 de lei.
 
Operatorii economici cărora le-a fost atribuit contractul sunt Valdomedica Trading SRL București și Medical Ortovit SRL București.
 
Valdomedica Trading SRL este singura societate din Romania care ofera Canule traheale din SILICON - in regim compensat, avand contract cu toate casele de asigurari din Romania. Este un importator și distribuitor de implanturi medicale, materiale de osteosinteza, implanturi pentru coloana vertebrală, endoproteze pentru sold și genunchi, spacer-e (proteze temporare) de șold și de genunchi sau pentru coloana vertebrală etc.
 
Medical Ortovit SRL a fost fondata în 1997 și s-a dezvoltat în mod continuu, pe baze solide, în prezent fiind un furnizor de referință în domeniul implanturilor ortopedice și al altor tratamente de înaltă tehnologie. Este deținută și condusă de doi medici ortopezi și are contracte semnate cu mari companii ca Smith&Nephew, Fournitures Hospitalieres, Groupe Lepine s.a.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii