Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ROMCIM S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA

ro

17 Jan, 2023 00:00 1049 Marime text

 
 
 
 
           ROMCIM S.A., titular al proiectului: RELOCARE CONDUCTĂ DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL GAZE NATURALE DN 1000T1, ISACCEA - NEGRU VODĂ, ÎN ZONA CARIERA ROMCIM, P.L. MEDGIDIA, JUDEȚUL CONSTANȚA, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Medgidia, comuna Poarta Albă, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.
 
               Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, zilnic, între orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http.llapmct.anpm.ro.
 
             Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii