Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Copiii, așteptați în Parcul Arheologic la ultimele întâlniri din cadrul proiectului „Hip Hip... Cine este Zbumzzi”

ro

25 Aug, 2021 18:54 4930 Marime text

 
  • Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” se apropie de final.

Pe lângă spectacolele de teatru programate în perioada 3-26 august, de la ora 19.30, în serile de marți, miercuri și joi, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța, celor mici li s-a pregătit în acest interval și o serie de activități educative, sportive și culturale.
 
Pentru că, prichindeii știu: zilele Zbumzzi încep de la ora 16.00, marțea, miercurea și joia, și se desfășoară până la ora 18.00, pentru ca apoi, după pauză, de la ora 19.30, să fie așteptați la teatru.
 
Dacă marțea copiii au participat la o „Cursă cu Zbumstacole”, care a presupus mersul printre jaloane, aruncarea la țintă, umplerea găleților de apă, mersul piticului pe sub obstacol și pășirea peste insulițe, ziua de miercuri este rezervată competiției „Constanța are talent cu Zbumzzi”. Se mizează mult pe calitățile de cântăreți ale micuților, dar și pe talentul lor de a desena pe asfalt.
 
Joia este ziua destinată „Căutării de comori în Ținutul Zbumzzi”. Așadar, nu ratați ultimele întâlniri din această vară cu trupa preferată, deoarece proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” se încheie joi, 26 august.
 
Participarea este gratuită!
 
Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii