Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Penultima săptămână „Hip Hip... Cine este Zbumzzi”, la final

ro

20 Aug, 2021 17:51 1895 Marime text
Cea de-a treia săptămână a proiectului „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?“ s-a încheiat. Pe parcursul a trei după-amieze și seri, marți, miercuri și joi, prichindeii din Constanța, dar nu doar ei, au petrecut clipe pline de magie și de provocări în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța, alături de energica trupă Zbumzzi.

Au făcut mișcare în aer liber, au participat la competiții sportive adaptate vârstei lor și au pornit într-o incitantă căutare de comori. Seara s-au relaxat urmărind spectacole de teatru.

Însă cu siguranță vor reveni și săptămâna viitoare (marți, miercuri și joi) la ultima întâlnire din această vară cu trupa Zbumzzi. Și atunci vor participa după-amiezile la „Cursa cu Zbumstacole”, la competiția „Constanța are talent cu Zbumzzi” și la „Căutarea de comori din Ținutul Zbumzzi”.

După o binemeritată pauză, seara vor urmări spectacolele: „Lumea poveștilor”, „Piatra din casă” și „Albă-ca-Zăpada”.
Participarea este gratuită!

„Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?” se desfășoară în perioada 3-26 august în Parcul Arheologic Constanța și este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei“ - au precizat organizatorii .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii