Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zbumzzi. Spectacolele copilăriei în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța

ro

24 Aug, 2021 15:07 1967 Marime text

 
  • „Lumea poveștilor”, „Piatra din casă” și „Albă-ca-zăpada” sunt spectacolele pe care trupa Zbumzzi le-a propus prichindeilor vara aceasta, în cadrul proiectului „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”.

Bine primite de cei mici, dar și de cei mari, bucuroși să evadeze în lumea cea fără de griji a copilăriei, spectacolele Zbumzzi se mai pot vedea în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța, și săptămâna aceasta, pentru ultima dată.

Marți, 24 august, de la ora 19.30, cei mici sunt invitați să urmărească „Lumea poveștilor”, un musical dinamic pentru copii, plin de învățăminte, pus în scenă de Daniela Vitcu, pe un text de Carmen Aldea Vlad, muzică, de Alexandru Neș și mișcare scenică, de Alice Safta.

Miercuri, de la ora 19.30, în program se află inclusă comedia muzicală „Piatra din casă”, după Vasile Alecsandri.

Joi, de la aceeași oră, prichindeii sunt așteptați să participe la spectacolul interactiv „Albă-ca-Zăpada”, după Frații Grimm.

Nu uitați, spectacolele încheie după-amiezile Zbumzzi, deoarece startul la distracție se dă de la ora 16.00, marți cu „Cursa cu Zbumstacole”, miercuri cu „Constanța are talent cu Zbumzzi” și joi cu o „Căutare de comori în Ținutul Zbumzzi”.

Participarea la evenimentele Zbumzzi este liberă!

Proiectul „Hip Hip... Cine este Zbumzzi?”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se desfășoară în perioada 3-26 august. Acesta este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii