Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Lucra, în anii 90, ca măcelar în Piaţa Griviţei Un bărbat sângerează abundent pe bulevardul Tomis! (galerie foto+video)

ro

23 Jun, 2016 20:14 11000 Marime text


În această seară, a avut loc un incident pe bulevardul Tomis la intersecţia cu strada Poporului. Un bărbat a căzut şi sângerează abundent. Încă nu se ştie dacă acesta a căzut  din cauza căldurii sau din alte motive.
 
În aceste momente, doi poliţişti, doi ambulanţieri şi un jandarm încearcă să-l convingă să fie transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 1, ora 20.37


 

În cele din urmă, deşi a opus rezistenţă, bărbatul, în jur de 60 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate.
 
Potrivit informaţiilor noastre, „All the best”, căci aşa îşi spune bărbatul, a lucrat, în anii 90, ca măcelar în Piaţa Griviţei. Avea o situaţie materială foarte bună, însă destinul său a luat o turnură neaşteptată după ce familia l-a părăsit. A rămas şi fără casă, iar din acel moment a umblat din loc în loc. Afectat de plecarea familiei sale, bărbatul a rămas cu probleme psihice. Mai povesteşte despre viaţa sa cu trecătorii constănţeni.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii