Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua se mută la Constanţa!

ro

26 Feb, 2012 13:14 1465 Marime text

steaua.jpgCea mai iubită echipă din România mai bifează o premieră jenantă: cantonament mutat la 250 de kilometri de Bucureşti din cauza absenţei oricărei baze de pregătire.

Cum s-a ajuns la această situaţie? Ieri, Steaua avea programat un meci amical cu Farul, însă partida nu s-a mai putut disputa pentru că nu s-a mai găsit nici un teren în Bucureşti. "Dacă nu se poate la Bucureşti, să-l jucăm miercuri la Constanţa, că aici terenul e foarte bun", le-au propus şefii Farului.

Auzind oferta, cei de la Steaua au mers chiar mai departe: "Ne-aţi putea pune la dispoziţie terenul şi pentru antrenamente, că în Bucureşti noi nu mai avem unde să le facem?". Conducerea Farului, care e în relaţii extrem de apropiate cu Ilie Stan, a acceptat imediat, astfel că mâine dimineaţă, Steaua va pleca pe Litoral şi va rămâne în cantonament timp de 3 zile.
După ce Ilie Stan i-a anunţat pe jucători că se va intra în cantonament la Constanţa, nimeni din lot nu a avut ceva împotrivă. "Nimeni n-a mai deschis gura, nimeni n-a comentat nimic, toţi s-au supus", a spus unul dintre oficialii echipei.

Sursa: http://www.gsp.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii