Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Constanţa în acţiune

ro

06 Sep, 2012 17:35 1410 Marime text
Joi, peste o sută de poliţiştii au acţionat în municipiul Constanţa pentru a preveni şi a combate faptele de natură antisocială.

Acţiunea poliţiştilor a fost realizată ca urmare a analizei situaţiei operative, a sesizărilor înregistrate la nivelul Poliţiei Municipiului Constanţa, care au indicat faptul că în anumite zone sau imobile din municipiu există persoane predispuse la comiterea unor fapte de natură antisocială, cu grad de pericol social redus, dar care provoacă indignarea şi disconfortul cetăţenilor.

Activitatea poliţiştilor constănţeni a fost realizată în parteneriat şi cu RAJA Constanţa (20 de lucrători), care au avut în vedere posibilele branşamente ilegale la reţeaua de apă.

De asemenea, ca urmare a monitorizării indicatorilor specifici, privind numărului cetăţenilor care au împlinit vârsta de 14 ani şi nu s-au prezentat pentru punerea în legalitate, acţiunea de astăzi a vizat şi acest aspect, dar şi identificarea persoanelor care locuiesc fără a deţine forme legale pe raza municipiului Constanţa.

Totodată, activitatea poliţiştilor a avut ca obiective menţinerea unui climat de siguranţă în rândul constănţenilor, creşterea sentimentului de siguranţă al cetăţenilor prin descurajarea elementelor care tulbură ordinea şi liniştea publică şi identificarea persoanelor care nu respectă prevederile legale referitoare la evidenţa persoanelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii