Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa Şoferi băuţi pe străzile din Constanţa şi Mangalia

ro

19 Jul, 2019 14:42 966 Marime text
Joi, 18 iulie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Săcele, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Vineri, 19 iulie a.c., în jurul orei 00.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Cerchezu, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Iorga din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, însă a refuzat să fie supus recoltării.
 
Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, acroșând 3 autoturisme parcate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii