Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop de weekend - 7 - 8 mai 2011

ro

07 May, 2011 14:15 2264 Marime text

horosco252.jpgBerbec

Prima zi de weekend iti poate aduce un sentiment de integrare sociala, de apartenenta la un anumit grup, la o anumita comunitate de idei. Pur si simplu, simti ca impartasesti aceleasi idealuri si ganduri cu alte persoane, ca esti de-al lor. Diferentele se estompeaza si te simti in siguranta sa constati ca nu esti singur. Duminica, Luna in Rac primeste aspecte tensionate de la planetele aflate in zodia ta. Incapatanarea pare cel mai mare obstacol in calea relatiilor de familie armonioase, asa ca nu da cu pumnul in masa! S-ar putea chiar sa distrugi ceva si tot tu trebuie sa repari pe urma. E o zi buna sa faci o investitie utila spre folosul tuturor.

Taur

Weekendul acesta iti cam place sa fii in centrul atentiei. Si nu e vorba de a iesi la rampa intr-un context social. E vorba de o dorinta de a fi rasfatat pe calea simtutilor: vrei sa ti se sopteasca vorbe dulci, vrei sa fii imbatat cu arome delicate, vrei sa fii atins si sa atingi. Aceasta cale senzoriala este pentru tine cel mai eficient mod de comunicare. Oricine ajunge acum la tine prin ea, te va face sa te deschizi ca o floare. E bine ca acestor gesturi sa le raspunzi cu recunostinta. Mai mult, concentreaza-te nu doar pe ceea ce primesti, ci si pe ceea ce oferi la schimb. Duminica, in special, s-ar putea sa fii cam agitat, sa faci drumuri, sa dai din maini, pentru a rasplati la randul tau bunavointa celorlalti.

Gemeni

S-ar putea sa fii preocupat weekendul acesta sa faci lucrurile "cum trebuie", "cum se cade" sau "cum se cuvine". Practic, simti nevoia sa te conformezi unor norme, sa respecti traditia, astfel incat sa obtii aprobarea tuturor. Nu mai vrei sa fii vazut drept cineva care calca pe alaturi. Viata de cuplu este in prim-plan. S-ar putea sa ai revelatii despre ce trebuie facut pe mai departe. Te poti gandi la oficializarea relatiei, la o stabilizare a ei, la asezarea la locul tau, astfel incat sa nu mai aiba nimeni nimic de comentat. Duminica, Luna in Rac te poate face sa cheltui bani pe cadouri sau intalniri cu prietenii, dar faci asta cu placere fara sa te gandesti de doua ori.

Rac

E weekendul tau. Luna iti traverseaza zodia si face din tine o persoana plina de initiativa. Treci de la modul ipotetic de a pune problema ("Ce-ar fi daca?") la actiunea concreta ("Hai sa!"). Reusesti sa-i mobilizezi foarte usor pe ceilalti, provoci situatii sociale si te pui in valoare. Culmea este ca timpul liber iti aduce acum si cele mzi inspirate idei si decizii in plan profesional, asa ca prinde-le din zbor si fii atent la propunerile oamenilor pe care ii intalnesti! Duminica, sub influenta planetelor din Berbec, s-ar putea sa iti doresti sa schimbi ceva la modul in care te prezinti in lume, sa faci lucrurile altfel. E bine sa cauti totusi compania persoanelor apropiate.

Leu

Weekendul acesta iti redescoperi intelepciunea. Luna sta in Rac si te provoaca sa-ti revizuiesti atitudinea fata de ceiallti, dar si fata de tine. Asa ca cel mai bun exercitiu pe care l-ai putea e sa stai in fata oglinzii, sa te privesti pe tine asa cum esti si sa accepti atat ce-ti place, cat mai ales ce nu-ti place. Al doilea exercitiu cu oglinda este sa analizezi foaret atent relatiile in care esti implicat si sa vezi ca ai de invatat ceva de la fiecare om, pentru ca ceilalti reprezinta o latura a personalitatii tale. Duminicam in special, s-ar putea sa te gandesti foarte serios la niste prejudecati pe care trebuie sa le zdruncini. Daca te agati de idei fixe, iti provoci dureri de cap sau probleme digestive.

Fecioara

Continua pentru tine clarificarea unor aspecte legate de patrimoniu si de niste drepturi care ti se cuvin. Trigonul dintre Jupiter si Nodul Nord atrage bunastarea ta prin intermediul familiei. E posibil sa primesti un cadou, o donatie, poate chiar o mostenire. Ceva intra acum practic in posesia ta, ti-l insusesti, esti stapan pe o anumita bucatica si, prin urmare, complet responsabil. Luna in Rac te face sa dai amploare oricarui eveniment din interiorul familiei, pe care parca tii neaparat sa-l faci public. Ai in vedere ca in anturajul tau se gasesc persoane care interpreteaza gresit si duc vorba mai departe! E posibil ca duminica sa iei atitudine in fata unor asa-zisi prieteni.

Balanta

Sambata si duminica ai timp sa discuti cu cartile pe masa. E momentul sa planifici viata in cuplu, dar nu de unul singur, ci de pe pozitie de egalitate cu jumatatea ta. Relatiile de afaceri si colaborarile pot capata de asemenea cea mai avantajoasa forma pentru tine, asa ca nu ezita sa negociezi, sa corespondezi si chiar sa-ti pui semnatura. Astrele arata ca si cum ai trece acum un examen in doi, in parteneriate. Duminica, ai putea fi nemultumit de anumite aspecte ale vietii private care ajung in public. Practic, ai putea fi nevoit sa gasesti justificari, sa dai explicatii, sa-ti aperi imaginea. Fii sincer si nu incerca sa bagi gunoiul sub pres!

Scorpion

Exista weekendul acesta o relatie de interdepenenta intre situatia ta financiara si dispozitie. Perspectivele sunt incurajatoare, prin urmare s-ar putea sa constati ca starea ta de sanatate se imbunatateste vizibil. Daca vin bani, daca simti ca stai pe un teren tot mai sigur, atunci zambetul tau se deschide tot mai larg. Atentie insa la modul in care te bucuri de viata, pentru ca pofta ta de mancare ar putea fi exagerata! Duminica, s-ar ptea sa fii usor mai irascibil din cauza modului in care ai impresia ca ceilalti fac lucrurile. Ori ti se pare ca nu sunt toate la lcoul lor, ori ca praful nu e sters bine ori cine stie ce. Lasa reprosurile iar, daca ceva nu-ti convine cum iese, fa tu!

Sagetator

Iubirea este pentru tine o zona fierbinte weekendul acesta. Si nu doar iubirea romantica, relatia cu persoana iubita. E vorba de viata in toate aspectele ei, de ceea ce iti face placere, de ceea ce te motiveaza, de ceea ce te inspira, de lururile pe care le faci din suflet. E foarte util sa-ti definesti acum sferele de interes si sa te concentrezi pe oamenii carora le esti devotat. Poti descoperi pasiunea de a trai alaturi de cine-ti place si de a face ceea ce iti place. Duminica, aspectele sunt putin tensionate si te pot pune in fata nevoii de a renunta la niste asteptari. Nu masura relatiile in termeni cantitativi, cat oferi si cat primesti! Daruieste neconditionat, daca vrei sa ti se intoarca beneficiul pe alta parte!

Capricorn

Linistea se instaleaza treptat in viata de familie. E ca si cum ai capata o imunizare astrala impotriva influentelor nocive. Esti acum tu cu familia ta si nimic nu te mai intereseaza. Situatia de echilibru se restabileste, sentimentul de impacare cu tine, confortul material si sufletesc iti demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca toate incercarile din ultima vreme au avut rolul sa te caleasca si sa te faca mai puternic. Duminica, relatia cu partenerul de viata ar putea cunoaste momente provocatoare, asa ca nu da curs polemicilor! Prefera spatiul dialogului constructiv daca vrei sa ajungi la un consens. Opiniile diferite nu sunt si ireconciliabile.

Varsator

Aflata in zona muncii, Luna te cam pune la treaba weekendul acesta. Sau, chiar daca iti faci timp pentru tine, parca tot la activitatile profesionale iti sta capul. Pana la urma, asa s-au aranjat lucrurile. Daca tocmai acum esti tu concentrat si dai randament, ce e rau in asta? Asa ca fa-ti timp sa prinzi din urma anumite termene de livrare dupa care alergi de ceva vreme. Nu uita sa strecori insa in programul tau niste discutii si niste intrevederi. De unele dintre ele ar putea depinde anumite planuri de viitor. Te afli pe o poziie de superioritate in ceea ce priveste negocierile. Nu rata momentul, spune ce ai de spus si implica-te!

Pesti

Ce vrei sa faci cu banii tai? Weekendul acesta esti pus pe cheltuit, de aceea e bine sa te orientezi pe investii, pe ceea ce ar putea contribui la bunastarea ta. Te poti gandi serios la anumite cursuri, la intrarea in legatura cu oameni care pot sa te consilieze sau la achizitia de carti. Simti nevoia sa acumulezi informatie pentru a te dezvolta. De asemenea, esti destul d ecaritabil, asa ca nu ar fi exclus sa te intorci mai mult cu fata spre religie sau spre Dumnezeu, asa cum Il intelegi tu. Atentie duminica la gesturile si atentiile facute cu bune intentii, care ar putea fi interpretate gresit! Mai mult, persoana iubita sau copiii ti-ar putea reprosa ca ai fi putut utiliza anumite sume in scopuri mult mai utile.

Sursa: http://www.astrocafe.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii