Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la ISU Dobrogea

ro

15 Jun, 2012 21:41 1415 Marime text
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța a organizat astăzi etapa județeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, în incinta Detaşamentului de Pompieri Constanţa Port.
 
 Fiecare echipă din concurs a fost formată dintr-un însoţitor (șeful serviciului voluntar și respectiv privat pentru situații de urgență), 8 concurenți (inclusiv șoferul sau mecanicul de motopompă) și două rezerve. Participanții s-au prezentat la concurs cu tehnica de luptă, materialele, accesoriile și echipamentul din dotare. 
 
Scopul competiţiei a constat în dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţã, respectiv evaluarea nivelului de pregãtire a capacitãţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. La categoria servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă constituite în subordinea consiliilor locale, anul acesta s-au înscris doar pompierii voluntari ai comunei Corbu, care au fost şi declaraţi ocupanţi ai locului I.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii