Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACIA îi cere lui Mazăre să se suspende din funcţia de primar al Constanţei

ro

03 Oct, 2014 12:32 2246 Marime text
Asociaţia „Constanţa Ia Atitudine“ (ACIA) a dat publicităţii un comunicat de presă prin care îi cere primarului Radu Mazăre să se suspende din funcţie şi să renunţe la salariul pe care îl încasează.

Andrei Popescu, preşedinte ACIA, este de părere că, „Constanța merită un primar care să muncească pentru ea. Locuitorii orașului au nevoie de un primar, nu de un actor de mâna a doua pe timp de vară, nu de Ștefan cel Mare, nu de un edil care se victimizează atunci când instituțiile statului își fac datoria. În loc să vorbească despe problemele orașului, Radu Mazăre își plâge de milă. Îi cerem public acestuia să se suspende din funcție și să renunțe la salariul pe care îl încasează degeaba, după cum el însuși recunoaște, practic”.

Potrivit aceluiaşi comunicat, reprezentanţii ACIA îi mai reamintesc primarului faptul că „în curând vine iarna și că locuitorii orașului vor fi nevoiți să plătească a treia cea mai scumpă gigacalorie din România. Îi reamintesc faptul că spațiile verzi sunt distruse în continuare și în oraș se construiește fără discernământ, încălcând orice principii de bun simț. Îi mai spun că tinerii nu au locuri de muncă, iar dacă au, salariile sunt de mizerie“.

Preşedintele ACIA a mai adăugat faptul că „acestea sunt problemele care nu ar trebui să îl lase pe Radu Mazăre să doarmă noapte. Din păcate, pentru că nu le poate rezolva, primarul a ales să se victimizeze și să ne facă să credem că este ținta justiției. O fumigenă pe care constănțenii nu o mai cred“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii