Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Block” - Reacția viceprimarului Decebal Făgădău în urma unei postări pe contul său de Facebook

ro

20 Jul, 2014 18:34 4317 Marime text
Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) a postat mai mult documente pe contul personal de Facebook al viceprimarului Decebal Făgădău. După afișarea acestor documente, viceprimarul Constanței a șters postarea și a blocat accesul respectivilor la contul său de Facebook.

„Durata de răspuns legală este de 30 de zile!”, îi amintesc reprezentanții ACIA viceprimarului, de această dată, pe pagina lor de Facebook.

Aceștia au postat pe pagina viceprimarului documente prin care solicită date cu privire la situația juridică a terenurilor amplasate pe bulevardul Lăpușneanu, situate între City Park Mall și Zodiac. Reprezentanții ACIA ridică mai multe semne de întrebare cu privire la aceste terenuri. Ei vor să afle dacă este posibilă concesionarea sau înstrăinarea în vreun fel a terenurilor din Parcul Tăbăcărie, și în acelaști timp dacă este posibilă ridicarea oricărui tip de imobile în Parcul Tăbăcărie.

Documentele ACIA le puteți găsi în secțiunea Documente de mai sus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 20 Jul, 2014 20:03 http://www.scribd.com/doc/200617475/MAFIA-Radu-Mazăre-USL-PSD-Constanța-2012-2014-Mafia-lui-Radu-Mazare