Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul a remizat în deplasare cu Metalul Buzău. Liderul Progresul 1944 Spartac, învins în propriul fief de Axiopolis Cernavodă!

ro

21 Oct, 2017 17:28 3486 Marime text
Echipa de fotbal din Liga a 3-a SSC Farul Constanța a înregistrat astăzi un rezultat de egalitate, 0-0, pe terenul uneia dintre contracandidatele la promovarea în Liga a 2-a, Metalul Buzău. 
 
Oaspeții au început meciul în alcătuirea: Gurău – Juncănaru, Lamine, Botea, Agache – Al. Grigoraș, I. Florea, Iani, Cl. Dragu – R. Stănescu -  C. Zamfir. Au mai jucat Pătulea, Mazilu și Nițescu.
 
Meritam să câștigăm. Am jucat mai bine ca Metalul, dar n-am reușit să fructificăm nicio ocazie de gol, a declarat Georges Muzaca, președintele Consiliului Director al SSC Farul.
 
Echipa constănțeană a primit o veste bună de la celălalt derby al etapei din seria secundă, în care liderul clasamentului, Progresul 1944 Spartac, a pierdut, scor 2-3, pe teren propriu, contra formației Axiopolis Cernavodă! Progresul a înregistrat cu această ocazie prima înfrângere stagională, după șapte victorii și un egal în opt meciuri. 
 
În urma celor două rezultate, Axiopolis Cernavodă a egalat la puncte, 22, Progresul 1944 Spartac, iar SSC Farul are 20 de puncte. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii