Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire SSC Farul - Gică Hagi „Ar fi fantastic ca Farul să devină cea mai puternică echipă din România”

ro

15 Apr, 2017 00:00 3784 Marime text
Liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul, întâlneşte în etapa a 26-a a campionatului echipa Gloria Albeşti, în deplasare. Partida se va juca sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15.00. În 25 de meciuri de campionat, SSC Farul a înregistrat 24 de victorii (dintre care 21 consecutive) şi un eşec, în ultima confruntare trecând cu 1-0 în propriul fief de CS Mihail Kogălniceanu. 
 
Reprezentanţii echipei fanilor au informat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, cu titlul „Şi Gică Hagi susţine proiectul SSC Farul“, că au avut o întâlnire cu Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul şi patron al Academiei de fotbal care-i poartă numele. Întâlnirea a vizat stabilirea caracterului relaţiilor dintre cele două echipe, Farul şi Viitorul. 

Invitat să dea lovitura de start 

„Se doreşte o relaţie normală de concurenţă sportivă, fără adversităţi inutile. Dl Hagi s-a arătat încântat de iniţiativa noastră de a reînvia echipa fanion a Dobrogei şi a recunoscut că Farul ocupă un loc important în inima sa. Fiind obişnuit cu atmosfera generată de suporterii marilor cluburi din Europa, a apreciat devotamentul şi pasiunea noastră pentru culorile alb-albastre şi a reiterat faptul că şi-ar dori ca şi Viitorul să se bucure cel puţin de aceeaşi susţinere. Întrebat dacă ar fi de acord să dea simbolic lovitura de începere la unul dintre meciurile SSC Farul, a declarat că i-ar face mare plăcere să contribuie prin propria imagine la ascensiunea echipei suporterilor, dacă şi aceştia vor fi de acord să-l aibă ca oaspete. De asemenea, a afirmat faptul că doar Farul poate fi cu adevărat echipa oraşului Constanţa, pentru că ea are de partea sa atât tradiţia, cât şi suporterii. Îi mulţumim pentru deschidere şi îl aşteptăm la meciurile echipei!“, se arată în comunicatul SSC Farul.

„Mergem înainte” 

Din partea SSC Farul au participat la întâlnire Georges Muzaca (președintele Comitetului Director) și Sorin Mihăilescu (membru în CD). „Sorin a vrut să se întâlnească cu mine înainte de Paşti. Să uităm de ce s-a zis de mine. Aşa mi-a transmis. Nu am nicio problemă. A trecut, chiar dacă mi-a fost greu de ce s-a spus. Am stat la o cafea. Totul e normal. Trebuie să fim oameni. Mergem înainte. Nicio altă conotaţie. Mi-aş dori ca oraşul Constanţa să aibă o echipă puternică, printre primele patru din România, şi să se cheme Farul. Într-un oraş mare şi frumos trebuie creat ceva puternic la nivel naţional. Constanţa e singurul oraş-port din lume care nu a avut o echipă de fotbal campioană naţională la seniori. Ar fi fantastic ca Farul să devină cea mai puternică echipă din România. Are tradiţie, are tot. Eu sunt cu Academia, mai scoatem capul din când în sus şi voi produce jucători toată viaţa. Cât voi putea s-o ţin. Acesta e scopul meu, să scot jucători care să ajungă mari. N-am obligaţia de a deveni campion“, a declarat Gică Hagi ieri, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii