Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă la Ovidiu în Liga Campionilor cu Apoel Nicosia. Cât costă biletele de intrare

ro

21 Jul, 2017 00:00 2916 Marime text
FC Viitorul susţine meciul din turul rundei a treia preliminare a Ligii Campionilor, cu Apoel Nicosia (campioana Ciprului), la Ovidiu, pe stadionul central din complexul Academiei Hagi. Partida a fost programată miercuri, 26 iulie, de la ora 21.00.
 
Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 de lei (la tribuna I), 75 de lei (la tribuna a II-a) şi 25 de lei (la peluza I şi a II-a). O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura de vineri, 21 iulie, prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. Pe site-ul Eventim.ro şi fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării meciului, la stadionul central nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.

Transport pentru suporteri

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion Ovidiu. Autocarul va pleca miercuri, 26 iulie, la ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii