Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește mâine FCSB în Liga 1 Gică Hagi - „Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să facem un meci mare“

ro

16 Dec, 2017 20:37 1539 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, întâlnește mâine, în deplasare, de la ora 20.00, vicecampioana, FCSB, în etapa a 22-a a Ligii 1, ultima din acest an.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul șase, cu 34 de puncte, în vreme ce FCSB ocupă poziția secundă, cu 44 de puncte.  

Înainte de sărbători, avem un meci important la București, un meci mare. Întâlnim o echipă de tradiție și cu un lot foarte bun.Trebuie să ne ridicăm la nivelul acestei confruntări. Să luptăm, să nu facem greșeli. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să facem un  meci mare. Cred că suntem pregătiți. Încercămsă câștigăm. Suntem echipa campioană, avem experiență și jucători foarte buni. Cred că va ieși un meci deosebit. Se termină anul, vedem pe ce poziție vom fi și ne pregătim apoi pentru noul sezon. Vedem ce ne va aduce anul care vine. Acesta a fost unul fantastic, în care am realizat performanțe notabile. Suntem fericiți pentru aceasta, dar vom fi și mai fericiți, dacă mâine vom câștiga, a declarat, astăzi, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. 

 
Este un meci foarte important, un meci mare, pe un stadion frumos. Avem nevoie de puncte. În ultimul an, au cam fost victorii ale noastre contra FCSB, sperăm să continuăm la fel. Vrem să încheiem anul foarte bine. Nu vreau nicio revanșă, am câștigat titlul. Suntem pe un drum bun și trebuie să o ținem tot așa. Nu știu ce va urma pentru mine. Mai am contract la Viitorul și îmi merge bine, iar, când e așa, e normal să apară discuții și speculații în legătură cu viitorul meu, a declarat George Țucudean, golgeterul FC Viitorul, cu 11 reușite, și al doilea marcator al campionatului.
 
Va fi o partidă foarte grea, deschisă oricărui rezultat. Sperăm să jucăm bine, cum a fost în ultimele trei partide cu FCSB, și să câștigăm. Am demonstrat că avem un joc plăcut. Suntem trei – patru echipe care ne batem pentru ultimul loc de play-off. Va fi o luptă grea, până la sfârșit. Intenția mea e să mă transfer în străinătate, dar vom vedea pe parcurs, a precizat și un alt jucător de bază al FC Viitorul, Cristian Ganea.     

Sursa foto: fcviitorul.ro  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii