Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris, partenerul copiilor din Mangalia intr-o actiune de ecologizare

ro

06 Jun, 2009 02:47 2689 Marime text
polaris.jpgMicuţii de la Grădiniţa nr. 3 şi de la Grădiniţa „Santa Maria delle Grazie" au participat, ieri, la o acţiune de ecologizare a Parcului de la Sanatoriul Balnear din localitate, manifestare prilejuită de Ziua Mondială a Mediului. Acţiunea, sugestiv intitulată „Un mediu curat, o viaţă sănătoasă!", a fost organizată de primăria din localitate, având drept parteneri cele două grădiniţe şi firma Polaris SA.

Pentru a-i responsabiliza pe copii cu privire la necesitatea păstrării curăţeniei mediului, în Parcul de la Sanatoriul Balnear au fost „împrăştiate", de cu dimineaţă, ziare şi reviste, care, ulterior, au fost strânse de micuţi.

„Polaris-ul a oferit copiilor de la cele două grădiniţe, care au participat la această manifestare dedicată Zilei Mondiale a Mediului, echipamentele necesare strângerii deşeurilor din parc: mănuşi de unică folosinţă, saci, dar şi tricouri şi şepcuţe pentru a-i feri de soare. Toate deşeurile strânse aici vor fi duse la groapa de gunoi a oraşului, aparţinând Eco Gold. O manifestare similară a avut loc în urmă cu două zile, la Constanţa, unde Polaris-ul a fost principalul organizator", ne-a declarat Alina Mitrache, şef Departament AQPM Polaris.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii