Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PSD Cristina Ileana Dumitrache și-a pus pirostiile „A fost emoționant. Sunt fericită!”

ro

08 Jul, 2013 00:00 6688 Marime text
Într-o rochie albă, de dantelă, cu un buchet de lăcrămioare în mâină și însoțită de patru domnișoare de onoare, toate în rochii verzi  – așa a ajuns la  nunta sa, parlamentarul Social Democrat Cristina Ileana Dumitrache, care s-a căsătorit cu George Teșeleanu, fost consul onorific al României la Ancona, Italia. Cununia religioasă a avut loc la Basilica Sfântul Anton și a fost oficiată în limbile română și italiană.

Mirele George Teşeleanu și invitații au așteptat-o minute bune pe mireasa care a întârziat. Și dacă toți se așteptau ca mireasa să apară într-o limuzină, ea a ajuns cu cele patru domișoare de onoare într-un microbuz de lux Mercedes. „Așa este frumos. Ca mireasa să întârzie”, a declarat Valeriu Ştefan Zgonea, președintele Camerei Deputaților, unul dintre cei doi nași ai cuplului.

În față lui Dumnezeu, alături de cei doi miri au stat două perechi de naşi: Carmen şi Valeriu Ştefan Zgonea şi Nicolina şi Theodor Maghiar. La ieşirea de la cununia religioasă, mireasa, Cristina Dumitrache, a declarat că este foarte emoţionată şi fericită. „A ieşit mai bine decât speram, m-am simţit extrem de bine şi sunt fericită”. Naşul tinerilor căsătoriţi, Valeriu Zgonea, le-a spus mirilor să fie uniţi, pentru că „unde-s doi puterea creşte”. Invitații au dansat și s-au distrat la Bavaria Blue. Printre cei care au participat la cununia religioasă s-au numărat și Felix Stroe, directorul SC RAJA SA, dar și îndrăgitul interpret Tudor Gheorghe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii