Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două automobile, din patrimoniul firmei, de vânzare One Star Security SRL, executată de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

ro

16 Apr, 2024 17:00 569 Marime text
  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei licictații pentru valorificarea bunurilor deținute de One Star Security SRL. Ramona-Cristina Gheorghe este asociat unic.
  • Administratorul firmei este Ionuț Tufă.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor deținute de One Star Security SRL.

Licitația va avea loc pe data de 25 aprilie 2024, ora 11.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 312 A.
 
Participanții la această licitație vor putea achiziționa două automobile Dacia Logan, fabricate în anul 2019, la prețul de 30.066 lei și, respectiv, 36.476 lei.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 
Reamintim că pe data de 14 martie 2024, ora 13.00, AFJP Constanța a organizat o licitație pentru valorificare a 3 bunuri imobile din patromoniul firmei One Star Security SRL. Este vorba despre o construcție, situată pe strada Brest și două terenuri, situate pe strada Paris și, respectiv, strada Brest din municipiul Constanța.
 
Primul bun este reprezentat de o construcție P+1, situată pe strada Brest nr 2: lot 10 (CB01A) din municipiul Constanța are o suprafață construită la sol de 100 mp și o suprafață desfășurată de 180 mp, fiiind compusă din bucătărie, debara, grup sanitar, vestibul, hol la parter, trei terase și garaj, iar la etajul I - trei dormitoare, baie, grup sanitar, hol, casa scării și balcon. Bunul imobil a fost evaluat la prețul de  811.071 le, exclusiv TVA.
 
Al doilea bun, scos la licitație, este un teren intravilan în suprafață de 170.30 mp din acte și în suprafață măsurată de 170 mp, situat pe strada Paris nr. 10 (fosta Brest nr. 2, lot 9) din municipiul Constanța. Bunul a fost evaluat la prețul de 190.070 lei exclusv TVA.
 
Al treilea bun, care va fi valorificat de fiscul din Constanța, este un teren intravilan în suprafață de 349 mp din acte și suprafață măsurată de 345 mp, situat pe strada Brest nr. 2, lot 1, din municipiul Constanța. Bunul a fost evaluat la prețul de 385.080 lei, exclusviv TVA.


Cererea de insolvență respinsă

În dosarul 2196/118/2024, Tribunalul Constanța a respins, prin Hotarârea nr. 144/2024, din 11.04.2024, cererea firmei de „deschidere a procedurii insolvenţei, ca neîntemeiată“. Decizia nu este una definitivă.

 
 
Despre One Star Security SRL
 
 
Potrivit Termene.ro, SC One Star Security SRL se ocupă de activități de protecție și gardă, are sediul în Constanța, și este controlată de  Ramona-Cristina Gheorghe, asociat unic. Administratorul firmei este  Ionuț Tufă.
 
Ramona-Cristina Gheorghe mai este asociată în Repair Mobil Plus SRL, în Bloom Health Care Med SRL și în Bloom Body Care SRL. Numele lui Ionuț Tufă apare în One Star Rail Security SRL și în General Alarm & Escort SRL.
 
Pentru anul 2022, SC One Star Security SRL a declarat o cifră de afaceri netăde 27.184.200 de lei și un profit net de 1.422.219 de lei.
 
One Star Security SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Școala Gimnazială Nr.1, Cernavodă, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Universitatea Ovidius Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
În secșiunea Documente puteți consulta anunț de vânzare a bunurilor societății One Star Security SRL.
 
Citește și:

One Star Security SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență!


Bunurile societății One Star Security SRL, scoase la licitatie de AJFP Constanța (DOCUMENT)

Full Cost Vision SRL cere insolvența One Star Security SRL, din Constanța!

Bunuri estimate la peste 19 milioane de lei: Zeci de locomotive ale CFR Marfă SA, scoase la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii