Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul Municipalității Firma Dobre & Fiii SRL, deținută de fiica fostului viceprimar al municipiului Constanța, extinde o hală de pe strada Interioară

ro

02 Apr, 2024 17:00 888 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru Dobre & Fiii SRL.
  • Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 773 din data de 29 martie 2024.
  • Actul presupune extindere și recompartimentări hală existentă C17 cu hală P+1E.
  • Dobre & Fiii SRL este controlată de Dragoș Piuaru și Magdalena Cristina Piuaru.
 
Dobre & Fiii SRL va extinde și recomparimena o hală situată pe strada Interioară din municipiul Constanța.
 
Firma a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 773 din data de 29 martie 2024 - Extindere și recompartimentări hală existentă C17 (secție panificație și patiserie P+1E parțial) cu hală P+1E. Actul este valabil 12 luni. Hala care va fi modificată este situată pe strada Interioară 3 nr. IE 207388 din municipiul Constanţa.

 
Despre Dobre& Fiii Servicii SRL

 
Înființată în anul 1994, societatea are sediul social pe strada Interioara, Nr. 3, Bloc Incinta "Dobre & Fiii", Constanța și se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Asociații societăți sunt Dragoș Piuaru și Magdalena Cristina Piuaru, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Magdalena Cristina Piuaru este și administratorul firmei.
 
Reamintim că Magdalena Cristina Piuaru este fiica lui Mircea Dobre, fost viceprimar al municipiului Constanța în 2016, după ce Gabi Stan a demisionat. Dobre a mai fost și consilier local fără o activitate notabilă și chiar preşedintele Comisiei de buget-finanţe din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa.
 
Pe Magdalena Cristina Piuaru, sora fostului ministru PSD al Turismului, ex-deputatul Mircea Dobre o mai regăsim și în Midra Sweets SRL,  Mg Tour Hotels SRL, Zarnelen SRL, Dobre & Fiii Servicii SRL,  Magsidrag SRL și Geomir International SRL.
La rândul său, Piuaru Dragoș   este asociat în Midra Sweets SRL, Diamix SRL și Magsidrag SRL.
 
Societatea a obținut,  de-a lungul anilor, de la autorități publice locale 33 de contracte prin negociere directă. Printre acestea se numără: Unitatea de Asistență Medico Socială Agigea, Serviciul Public Administrare Creșe în subordinea Consiliului Municipal Constanța și Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare-Complex Flamingo.
 
Pentru anul 2021, firma cu 37 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 86.495.813 lei și un profit de 993.837 lei. În anul 2022, firma cu 29 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 98.072.048 lei și un profit de 4.035.943 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Licitații publice: Hotelul unui fost viceprimar PSD al Constanței găzduiește partenerii administrației conduse de Vergil Chițac (DOCUMENT)
 
Licitații publice: Hotelul unui fost viceprimar PSD al Constanței găzduiește partenerii administrației conduse de Vergil Chițac (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii