Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 94

ro

18 Dec, 2015 00:00 2194 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3598 din data de 9 septembrie 2013.

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL - „O să cadă şi Organizaţia Mazăre. Mai devreme decât s-ar putea crede“
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, consideră că USL este „incapabil să regionalizeze România“ şi că proiectul partidelor aflate la guvernare „e o aventură“. Democrat-liberalul exclude posibilitatea unei coabitări a PDL-ului cu Guvernul Ponta, fiind de părere că actualul executiv este „lipsit de dăruire, lipsit de talent, inspiraţie sau rezultate“.
Citeşte mai departe!

Tulcea şi Constanţa
Regiunea Dobrogea va fi cea mai săracă din România? Ce spun statisticienii din Constanţa

Conform ZF.ro, „noua variantă a regionalizării - cu 10 regiuni - modifică ierarhia bogăţiei regiunilor României“. Astfel, potrivit sursei citate, „cu un PIB, la nivelul lui 2012, de 47,8 mld. lei, regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea) predă ştafeta de cea mai săracă astfel de entitate viitoarelor posibile regiuni Dobrogea (Constanţa şi Tulcea, cu un PIB cumulat de 28,8 mld. lei la nivelul lui 2012) şi Sibiu (Sibiu, Alba, Hunedoara, cu un PIB la nivelul lui 2012 de 34 mld. lei)“.
Citeşte mai departe!

Mănuşi de box pentru primar şi pentru Nicuşor Constantinescu
Radu Mazăre nu s-a prezentat la meciul demonstrativ cu Doroftei
Partida demonstrativă de box dintre primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, nu s-a mai disputat, primarul neonorând confruntarea. Meciul, care urma să aibă un minut, fusese programat sâmbătă, cu ocazia semifinalelor turneului internaţional de box „Centura de Aur“, de la Constanţa.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii