Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 97

ro

22 Dec, 2015 00:00 6650 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3837 din data de 22 decembrie 2014.
 
Exclusivitate. Interviu cu şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime 
ZIUA de Constanţa vă prezintă un interviu în exclusivitate realizat cu şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime (SCCOPM), comisarul-şef Nicolae Bărbuceanu. Puţini sunt cei care ştiu că acest serviciu gestionează date cu caracter secret, ca orice formaţiune componentă a sistemului de siguranţă naţională, şi că a luat fiinţă ca măsură în planul strategic al MAI de întărire a capacităţii de reacţie a structurilor de combatere a criminalităţii organizate şi a terorismului împotriva ameninţărilor pe cale maritimă la frontierele externe ale României şi, implicit, ale Uniunii Europene.
Citeşte mai departe!

Coleg, într-un dosar, cu Radu Mazăre. Avraham Morgenstern rămâne în arest
Afaceristul israelian Avraham Morgenstern rămâne în arest! Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti, în dosarul în care bărbatul este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie de evaziune fiscală. Prejudiciul în prezenta cauză a fost calculat de anchetatori la suma de peste 10 milioane de euro.
Citeşte mai departe!

Mesajele politicienilor constănţeni pentru Iohannis. „Să fie exact aşa cum a fost până acum / Avem nevoie de o Românie a viitorului“
Klaus Iohannis a depus, ieri, jurământul de preşedinte, într-o şedinţă solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor. În acest context, noul preşedinte a vorbit, în primul său discurs oficial, despre direcţiile principale pe care îşi propune să le urmeze în mandatul său. Iohannis a menţionat, de asemenea, că în viitorul foarte apropiat, va chema partidele politice la consultări, pentru a hotărî împreună ce obiective de ţară îşi asumă.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii