Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 21

ro

24 Sep, 2015 00:00 1269 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1365 din data de 17 mai 2005:

Nave înmatriculate cu acte false

Poliţia, în colaborare cu autorităţile portuare, lucrează, în prezent, la documentarea situaţiei unei nave al cărei armator i-a schimbat numele din „Nazek T“ în „Cpt. George“. Creierul acestei inginerii în care sunt implicate şi câteva societăţi offshore din paradisul fiscal american Delaware este Mustafa Tartousi, care a încercat să folosească documente false pentru a putea înregistra nava.
Citeşte mai departe!

La predarea ştafetei, directorii de descentralizate s-au îmbolnăvit subit

Puţină agitaţie pe scena descentralizatelor. Ici-colo, se mai desfăşoară câte un concurs pentru posturi de directori, pe care unii dintre candidaţi le mai şi câştigă. Democrata Emilia Murineanu a câştigat postul de director adjunct la Agenţia Judeţeană pentru Ocupare şi Formare Profesională. Întrucât candidatul pentru postul de director executiv din cadrul Partidului Conservator nu s-a prezentat la concurs, Murineanu va conduce cu delegaţie activitatea AJOFM până la repetarea concursului de atestare pe post.
Citeşte mai departe!

Maşina Primăriei din Comana, la cheremul primăriţei

La sediul Primăriei din Comana a avut loc, vineri, şedinţa ordinară a Consiliului Local. Deşi primarul localităţii, Antoaneta Mândrescu, a fost informată din timp despre această şedinţă, cu o zi înainte, ea a anunţat că nu va fi prezentă.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii