Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simedru nu mai este inspector guvernamental la Constanta

ro

04 May, 2009 22:06 1496 Marime text
În Monitorul Oficial de azi au fost publicate o serie de decizii semnate de primul ministru Emil Boc prin care s-a aplicat principiul mobilităţii în cazul unor înalţi funcţionari publici. 

Şeful Executivului şi-a dat acordul privind eliberarea lui Dan Coriolan Simedru din funcţia publică de inspector guvernamental. Fostul prefect al judeţului Alba, fiind înlocuit de premier.

Reamintim că Dan Coriolan Simedru fusese numit inspector guvernamental şi urma să îndeplinească atribuţii ce intrau în sfera de competenţă a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, în judeţul Constanţa. În acest context, rămâne de văzut cine va veni la Constanţa în postura de inspector guvernamental.

Totodată, Emil Boc a semnat hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Sibiu de către Florin-Ioan Orlăţan, care a înlocuit-o pe Rodica Ţârlea, care va prelua funcţia de inspector guvernamental. Aplicarea mobilităţii a stat şi la baza numirii lui Cristian Vasile Bitea din funcţia de subprefect al judeţului Ialomiţa în cea de secretar general al Institutului Naţional de Administraţie. Acum, noul subprefect al judeţului Ialomiţa este ex- inspectorul guvernamental Gigi Petre. În acelaşi Monitor Oficial a fost publicată şi decizia privind aplicarea mobilităţii pentru proaspătul inspector guvernamental Iulia Cîrcei, fost secretar general al Institutului Naţional de Administraţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ghita Piata 17 Sep, 2009 23:31 nu il plangeti pe Simedru, ca a ramas Presedinte de onoare a Clubului de Hora Calugareasca Alba!