Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rominservices Therm SA opreste apa calda din cauza datoriilor Tusac a preferat Festivalul Mangalia in locul apei calde?!

ro

16 Aug, 2010 01:09 1681 Marime text
Mangalia_primar_Claudiu_Tus.jpgÎn opinia viceprimarului Mincă, fondurile destinate organizării Festivalului Mangalia împiedică plata datoriei pe care Primăria o are la Rominservices Therm SA.

Datoriile Primăriei Mangalia către Rominservices Therm SA au pus capăt furnizării de apă caldă către locuitorii din municipiu. De-a lungul timpului, furnizorul termic a pretins anumite sume administraţiei locale, pe care aceasta, însă, nu le-a onorat. Iar cei care vor avea de suferit în perioada următoare vor fi chiar beneficiarii Rominservices Therm.

minca.jpgCel care a sesizat această situaţie a fost chiar viceprimarul localităţii, Ion Mincă. „De astăzi s-a oprit apa caldă în Mangalia. Până când primarul Claudiu Tusac nu achită datoria de 130 miliarde lei vechi, nimeni nu va mai avea apă caldă. Iar el preferă să se scălâmbăie cu toată familia la Festivalul Mangalia. Ce beneficii aduce acest festival? Este doar o sursă de a băga bani în buzunar", a declarat viceprimarul Mangaliei, Ion Mincă. Edilul Claudiu Tusac a fost deranjat de această chestiune şi l-a luat pe „nu ştiu" în braţe. „Nu am auzit de aşa ceva, cine v-a spus ştie mai bine decât mine", a susţinut Claudiu Tusac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii