Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Navodari cumpara mobilier urban

ro

21 Jun, 2010 03:58 795 Marime text
În urmă cu câteva zile, autorităţile locale din Năvodari au publicat în SEAP un anunţ de participare prin care solicita achiziţionarea de gard prevăzut cu figurine metalice pentru împrejmuirea spaţiilor verzi şi delimitarea pasajului în oraş contra unei sume maxime de 425.000 de lei, cu TVA.

Potrivit invitaţiei numărul 257766, primăria vrea să cumpere 930 de metri liniari de gard prevăzut cu figurine metalice pentru împrejmuirea spaţiilor verzi şi a 150 de metri liniari de gard cu elemente forjate şi figurine metalice pentru delimitare pasaj în Năvodari. Toţi cei care vor să pună mâna pe un astfel de contract îşi pot depune ofertele până în dimineaţa zilei de 25 iunie, deschiderea ofertelor urmând a avea loc, în aceeaşi zi de la ora 10.00, în sala de şedinţe a primăriei.

Ofertanţii sunt obligaţi să îşi menţină oferta valabilă 60 de zile, durata contractului fiind de 24 de luni. Aşa cum se precizează în anunţ, furnizarea produselor ar urma să se realizeze în cel mult cinci zile de la data formulării notei de comanda de către achizitor. Autoritatea contractantă solicită o garanţie a produsului cumpărat de 12 luni.

Ofertanţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii dacă vor să câştige acest contract: experienţă în confecţionarea, montajul şi livrarea de gard metalic ornamental şi o cifră medie anuală de afaceri pe ultimii trei ani de 220.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii