Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şpaga a fost confiscată! Un şofer fără permis, din Constanţa, a încercat să-i mituiască pe poliţişti. Ce au decis judecătorii

ro

30 Aug, 2017 00:00 1620 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Ionică S. a fost condamnat, ieri, la un an şi şapte luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Bărbatul a fost găsit vinovat de judecătorii Tribunalului Constanţa de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, dar şi de dare de mită, în formă continuată.
 
Inculpatului i-a fost impus să nu părăsească teritoriul României fără acordul instanţei, dar şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 70 de zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Munca neremunerată în folosul comunităţii se va executa în cadrul Primăriei/Consiliul Local al comunei Cuza Vodă, judeţul Constanţa, sau al Primăriei/Consiliul Local al comunei Castelu, iar numărul zilnic de ore se va stabili prin legea de executare a pedepselor.
 
„Dispune confiscarea specială, de la inculpat, în folosul statului, a sumelor de 500 de lei şi, respectiv, de 85 de lei, date lucrătorilor de poliţie în datele de 29.03.2017 şi de 30.03.2017“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii