Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lara Croft, de sase ori in Cartea Recordurilor

ro

22 Jan, 2010 05:41 2005 Marime text

lara_croft01.jpgPrinţesa pixelată din seria de jocuri Tomb Rider are mai multe recorduri decât rivali precum Mario sau Sonic.

Lara Croft a fost declarată cea mai de succes eroină de jocuri video de către "Cartea Recordurilor 2010. Ediţia gamerilor". Croft a mai primit premii pentru cea mai uşor de recunoscut femeie din vreun joc video, cel mai detaliat personaj de joc şi cea mai bună dublură din viaţa reală. Cel mai profitabil film făcut după un joc video şi cel mai de succes transfer din spaţiul jocurilor video în cel cinematografic sunt alte două premii acordate Larei Croft, potrivit The Telegraph.

Angelina Jolie este cea cunoscută actriţă care a întruchipat-o pe Lara Croft pe marile ecrane, însă eroina a mai fost jucată de alte modele precum Nell McAndrew, Rhona Mitra sau gimnasta britanică Alison Carroll.

Lara Croft a devenit un sex simbol încă de la prima sa apariţie pe Play Station, în 1996. Cu peste 32.000 de poligoane care îi formează figura din jocul Tomb Raider: Underworld, Croft este cel mai detaliat personaj video creat vreodată.

"Lara Croft reprezintă tot ceea ce este mai bun din jocurile video şi suntem încântaţi să-i recunoaştem succesul acordându-i şase noi recorduri. Acestea recompensează succesul şi faima de care se bucură în lumea jocurilor video", spune Gaz Deaves, editor de jocuri în cadrul Guinness World Records.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii