Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, pe locul patru în eLiga 1 „Spectacolul s-a oprit brusc, dar pasiunea noastră a rămas mai presus de orice!“

ro

07 May, 2020 00:00 2400 Marime text

FC Viitorul Constanța s-a clasat pe locul patru în competiția de fotbal virtual eLiga1 - FIFA 20 (pe Play Station), organizată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Echipa de pe litoral a încheiat întrecerea cu o victorie cu 4-0 contra formației Chindia Târgoviște. FC Viitorul  a fost reprezentată în competiție de Robert Dumitru, gamer profesionist, component al naționalei de FIFA a României. e-Liga 1 a fost câștigată de FC Hermannstadt, cu 32 de puncte, în timp ce FC Viitorul a acumulat 28 de puncte, având în cele 13 meciuri jucate nouă victorii, un egal și trei înfrângeri. 
În ultimul weekend al întrecerii, s-a desfășurat o acțiune de strângere de fonduri demarată de LPF pentru a ajuta Crucea Roșie Română în lupta contra noului coronavirus. FC Viitorul Constanța s-a alăturat și ea campaniei umanitare, scoțând la licitație două tricouri, unul cu semnătura managerului tehnic al echipei, Gică Hagi, iar celălalt cu semnătura fotbalistului Virgil Ghiță. 
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat că, după 15 mai, activitatea sportivă va putea începe gradual în România, întâi stabilindu-se regulile pentru faza de pregătire și de antrenament. În așteptarea momentului când totul va reveni la normal, cei de la FC Viitorul s-au adresat suporterilor lor. „Fotbalul ne-a oferit cele mai sincere bucurii și ne-a adus mereu împreună la stadion. Apoi, însă, spectacolul s-a oprit brusc, dar pasiunea noastră a rămas mai presus de orice! Suntem siguri că împreună vom recrea atmosfera marilor meciuri și ne vom bucura de fiecare reușită. Abia așteptăm întâlnirea cu voi, suporteri dragi!“, a fost mesajul clubului.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Citește și:

FC Viitorul a învins Poli Iași în Liga 1 de fotbal virtual cu un scor-fluviu. Victorie și cu FC Botoșani (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii