Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricțiile din Japonia Cum și-au umplut timpul liber la Jocurile Olimpice fotbaliștii de la Farul Constanța

ro

06 Aug, 2021 00:00 1999 Marime text

 
  • Farul Constanța a avut cinci jucători în lotul României care a participat la Jocurile Olimpice.
 
Echipa națională Under-23 a României a înscris un singur gol la Jocurile Olimpice din Japonia, la 1-0 cu Honduras. Reușita a fost de fapt un autogol, în urma unui corner executat de Andrei Ciobanu, mijlocașul Farului Constanța, unul dintre cei cinci jucători ai formației de pe litoral convocați în lotul tricolor la JO.
 
Pentru Andrei Ciobanu prezența la Jocurile Olimpice cu echipa României a fost o experiență deosebită, chiar dacă reprezentativa tricoloră nu a depășit grupa, iar lucrurile în Japonia au avut o desfășurare aparte, din pricina restricțiilor date de pandemia de coronavirus.
 
„A fost o experiență foarte frumoasă, ceva care nu cred că voi mai trăi. Din păcate, nu am obținut rezultatele pe care ni le-am dorit. Contra Hondurasului, a fost un gol norocos, dar nu a mai contat, pentru că nu ne-am atins obiectivul. Din pricina restricțiilor, am stat numai în hotel, doar seara ieșeam la antrenamente. Ne-am umplut zilele fiecare cum am putut, cu seriale, cu Play-Station și cam atât. Am văzut și meciurile noastre din țară. Ne bucurăm că echipa a început destul de bine campionatul. La Farul a fost mereu această mentalitate de învingători. Luăm fiecare meci în parte și vrem în acest sezon să ne atingem obiectivul, întrucât în anii trecuți nu a ieșit cum ne-am dorit. Avem nevoie de suporterii noștri minunați și sperăm să vină în număr mare la fiecare meci“, a declarat Andrei Ciobanu pentru Farul TV.

Sursa foto: Farul Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Farul Constanța
George Ganea - „Suntem toți foarte bucuroși că avem în spate o galerie atât de frumoasă“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii