Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele primei repartizari computerizate, afişate. La ce licee vor învăţa elevii din Constanţa cu media 10?

ro

12 Jul, 2017 16:20 4485 Marime text
Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele primei repartizări computerizate. Astfel, elevii din clasa a VIII-a au aflat la ce liceu din Constanţa vor învăţa următorii patru ani.
 
Pe data de 12 iulie a avut loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani, până la data începerii cursurilor anului şcolar 2017-2018. Pe 13 iulie se vor afişa, în unităţile de învăţământ gimnazial, listele cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate în învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti. Atunci, fiecare liceu va afişa lista candidaţilor repartizaţi în instituţia respectivă. Între 13 şi 17 iulie se va organiza depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.
 
Săptămâna trecută, Ministerul Educaţiei a publicat ierarhia judeţeană pentru admiterea la liceu pentru candidaţii ce provin din judeţul Constanţa. Potrivit informaţiilor publicate, patru elevi din judeţul Constanţa au media 10. Aceştia sunt: Avram Nicoleta Cristina de la Şcoala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu, Brânzoi Ana Emilia de la Liceul Teoretic Ovidius, Nicoară  Antonia Elena de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi Medgidia, Nivaci Ionuț de la Şcoala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea.
 
Iată unde vor învăţa elevii din Constanţa cu media 10
 
Avram Nicoleta Cristina de la Şcoala Gimnazială nr. 29 Mihai Viteazu la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa,
Brânzoi Ana Emilia de la Liceul Teoretic Ovidius la Liceul Teoretic Ovidius,
Nicoară Antonia Elena de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi Medgidia la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia,
Nivaci Ionuț de la Şcoala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii