Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai mare medie - 10, cea mai mică - 2,24 Topul liceelor din Constanţa după media de admitere. Trei unităţi, pe locul I

ro

15 Jul, 2015 00:00 14709 Marime text
Ieri a avut loc prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2015 - 2016. Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământ liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti are loc astăzi. Tot azi, fiecare unitate de învăţământ liceal va afişa lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate. În perioada 16 iulie - 24 iulie, elevii vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi. Notele de la Evaluarea Naţională au o pondere de 75% în media de admitere la liceu.
 
Cu cea mai mare medie de admitere - 10 - s-a intrat la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Colegiul Naţional „Mircea Cel Bătrân“, la Liceul Teoretic „Traian“ şi la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“. La polul opus se află liceele unde elevii au fost admişi chiar şi cu medii sub 3,30: Liceul Tehnologic „Axiopolis“ Cernavodă, Liceul Tehnologic „Ioan N. Roman“, Liceul Teoretic Negru Vodă, Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Albatros“, Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari, Liceul Tehnologic „Nicolae Istrăţoiu“ Deleni, Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, Colegiul Tehnic „Tomis“.

La ce licee din Constanţa au fost admişi elevii cu media 10 


Adi Elif, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Matematică-Informatică, Catană Mihaela Aronida, de la Colegiul Naţional „Mircea Cel Bătrân“, la Colegiul Naţional „Mircea Cel Bătrân“, Matematică-Informatică, Cosma Bianca Maria, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Matematică-Informatică, Diaconeasa Maria, de la Şcoala Gimnazială „Ferdinand“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Ştiinţe ale Naturii, Gobeajă Andrada Oana, de la Şcoala Gimnazială „Ferdinand“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Matematică-Informatică, Malaxa Maria Silvia, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Matematică-Informatică, Manea Nicoleta Alexandra, de la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Ştiinţe ale Naturii, Popescu Maria Alexandra, de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Ţiţeica“, la Liceul Teoretic „Traian“, Ştiinţe ale Naturii, Sucevan Adina Cristiana, de la Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu“ din Medgidia, la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“, Matematică-Informatică.

Media de admitere 9,94 - 9,99


Matei Anastasia, de la Liceul Teoretic „Traian“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Matematică-Informatică, Cioplea Claudia, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Ştiinţe ale Naturii, Tomescu Anca Gabriela, de la Şcoala Gimnazială nr. 8 Constanţa, la Liceul Teoretic „Traian“, Matematică-Informatică, Căpățînă Veronica Nicoleta, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Ştiinţe ale Naturii, Frăţilă Livia Gabriela, de la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale“ din Medgidia, la Liceul Teoretic „Traian“, Filologie, Florescu Lorela, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Matematică-Informatică, Bafane Ioana Rebecca, de la Liceul Teoretic „Traian“, la Liceul Teoretic „Ovidius“, Ştiinţe ale Naturii, Isopescu Tudor, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Matematică-Informatică, Paris Cristian-Tănase, de la Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Matematică-Informatică, Bălan Andreea Daniela, de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“ din Medgidia, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Matematică-Informatică, Gherghe Sebastian Adrian, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Ştiinţe ale Naturii, Stanca Adelin Nicolae, de la Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Matematică-Informatică.

La ce licee s-a intrat cu medii sub 3,30

La polul opus se află elevii care au media de admitere sub 3,30: Stan Daniela Alexandra, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, la Liceul Tehnologic „Axiopolis“ Cernavodă, Electric, Bişinicu Iancu Ionuţ, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, la Lceul Tehnologic „Ioan N. Roman“, Economic, Memet Şeila, de la Şcoala Gimnazială „Negip Hagi Fazal“ Tătaru, la Liceul Teoretic Negru Vodă, Ştiinţe ale Naturii, Asan Chirez Elvis, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Mecanică, Van Verseveld Niki, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Albatros“, Estetica şi igiena corpului omenesc, Nistor Andreea, de la Liceul Tehnologic Crucea, la Liceul Tehnologic Crucea, Agricultură, Potârnache Costin Ionel, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Mecanică, Dăineanu George Dănuț, de la Şcoala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu“, la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari, Electric, Ardeleanu Marian-Alexandru, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Pietreni, la Liceul Tehnologic „Nicolae Istrăţoiu“ Deleni, Agricultură, Lăzărică Octavian Ionuţ, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, Electromecanică, Ursu Roxana-Nicoleta, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Pietreni, la Liceul Tehnologic „Nicolae Istrăţoiu“ Deleni, Agricultură, Zaharescu Rodica Valerica, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Eforie Nord, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Albatros“, Estetică şi igiena corpului omenesc, Mușat Zaharia Iordan, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Topalu, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Mecanică, Banciu Eugen Cristian, de la Şcoala Gimnazială „George Enescu“ Năvodari, la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu’“ Năvodari, Chimie industrială, Peşte Ionuţ Eduard Nicolae, de la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny“, la Liceul Tehnologic „I.N. Roman“, Economic, Necula George, de la Şcoala Gimnazială „Dumitru Gavrilescu“ Gârliciu, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Mecanică, Marastawi Bahaa, de la Şcoala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu“, la Colegiul Tehnic „Tomis“, Mecanică, Grig Bogdan, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Dumbrăveni, la Colegiul Tehnic „Tomis“, Mecanică, Radu Adrian, de la Şcoala Gimnazială nr.1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium’ Hârşova“, Mecanică.

Admişi la liceu cu medii sub 2,94

Gheorghe Ștefania Daniela, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium“, Hârşova, Comerţ, Bejinaru Leonard, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ Cumpăna, la Liceul Tehnologic „I.N. Roman“, Economic, Checheriţă Laurenţiu Ioan, de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ Cernavodă, la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, Electromecanică, Ivanciu Sandra Maria, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, la Liceul Tehnologic „Axiopolis“ Cernavodă, Electric, Bereş Paul Daniel, de la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade“ Cernavodă, la Liceul Tehnologic „Axiopolis“ Cernavodă, Mecanică, Dragomir Gheorghe Stănel, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Comerţ, Burduja Mihai, de la Şcoala Gimnazială „A. Ghencea“ Săcele, la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari, Mecanică, Amet Bairam, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Hârşova, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Comerţ, Bozoi Dorin Daniel, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Tuzla, la Colegiul Tehnic „Tomis“, Construcţii, instalaţii şi lucrări publice, Amarica Delia Florentina, de la Şcoala Gimnazială „A. Ghencea“ Săcele, la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu“ Năvodari, Chimie industrială, Oprea Gabriela Elena, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Horia, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova, Comerţ, Tudor Marian, de la Şcoala Gimnazială „Dumitru Gavrilescu“ Gârliciu, la Liceul Tehnologic „Carsium“ Hârşova,     Comerţ, Grasu Costel Viorel, de la Şcoala Gimnazială „Dumitru Gavrilescu“ Gârliciu, la Liceul Tehnologic „Carsium“, Hârşova, Comerţ.
 
Cea mai mică medie - 2,24
 
Cu cea mai mică medie de admitere, 2,24, Memet Beihan, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Făurei, a devenit elev la Liceul Tehnologic „Jean Dinu“ Adamclisi, Turism şi alimentaţie.
 
Rezultatele repartizării la liceele din judeţul Constanţa pot fi văzute AICI

Citeşte şi 

Află la ce liceu ai ajuns: Azi a avut loc prima repartizare computerizată

 „Ovidius“, „Mircea cel Bătrân“, „Ferdinand“, „Lucian Grigorescu“: Topul unităţilor şcolare din Constanţa, după mediile obţinute la Evaluarea Naţională 2015

Pe ce loc este Constanța: Topul şcolilor cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională

Au răsuflat uşuraţi. Încep înscrierile la liceu: Absolvenţii de gimnaziu au trecut de ultima probă a Evaluării Naţionale 2015 (galerie foto)

Rezultatele Evaluării Naţionale 2015: Cine sunt elevii constănţeni cu 10 pe linie (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii