De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
06:20 24 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Pentru „întărirea sentimentului de apartenenţă al locuitorilor” Un nou bloc cu patru etaje pe bulevardul Mamaia, ridicat de Marius Georgescu (document)

ro

15 Sep, 2015 00:00 1588 Marime text
Un bloc de patru nivele urmează să fie ridicat la intersecţia străzii Miron Costin cu bulevardul Mamaia. În primăvara acestui an, Marius Georgescu propunea spre consultare un Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Miron Costin, bulevardul Mamaia şi strada Tudor Vladimirescu. Investitorul a depus recent la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa documentaţia în vederea obţinerii avizului de mediu pentru acest PUZ. În următoarele două săptămâni, la sediul APM Constanţa se pot primi observaţiile publicului.

Potrivit datelor descrise de elaboratorul PUZ-ului, SC ED COM 96 SRL, se propune realizarea unei zone de locuit de calitate înaltă pentru atragerea altor categorii de populaţie şi a investitorilor privaţi, precum şi pentru „întărirea sentimentului de apartenenţă al locuitorilor, pentru a le reda astfel interesul de a întreţine spaţiul public”.

Clădirea de patru nivele poate atinge o înălţime maximă de 19 metri, dar indicatorii maximali propuşi au fost majoraţi cu 20%, în temeiul Legii urbanismului nr. 360/2001, actualizată. Astfel, clădirea va avea Procentul de Ocupare Teritorială (POT) de 60% (de la 54%) şi un Coeficient de Utilizare a Terenului (CUT) de 2,7 (de la 1,62). Clădirea va avea spaţii de locuit la etajele superioare, iar la parter vor fi amenajate alte spaţii comerciale/dotări aferente locuirii.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii