Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensiune turistică la Vama Veche! Cine construieşte şi unde

ro

07 Mar, 2017 00:00 2467 Marime text
Sudul litoralului este tot mai căutat de turişti în timpul sezonului estival, aşa că oamenii de afaceri au început să investească în regiune, creând spaţii de cazare pentru aceştia. Recent, la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) a fost depus proiectul „Construire vilă turistică + locuinţă D+P+1E şi împrejmuire teren pe perioada valabilităţii contractului de superficie“. Locul de amenajare a obiectivului este în comuna Limanu, sat Vama Veche, pe strada Delfinului.
 
Titularul proiectului imobiliar este societatea Multi Nec SRL, care şi-a propus să construiască o vilă turistică cu regimul de înălţime D+P+1E, cu structură de rezistenţă proiectată în sistem de cadre de beton armat.
 
Suprafaţa terenului pe care urmează să se realizeze construcţia este de 600 mp, suprafaţa propusă a vilei este de 178,36 mp, cu o suprafaţă desfăşurată de 292,50 mp. Procentul de Ocupare a Terenului propus este de 29,73%, iar Coeficientul de Utilizare a Terenului este de 0,98%, 270 de mp fiind prevăzuţi a fi ocupaţi de spaţii verzi. Potrivit proiectului, vor fi amenajate şase locuri de parcare.
 
Conform memoriului depus la APM, terenul pe care urmează să fie realizată vila turistică se învecinează la nord, est şi vest cu proprietăţi private şi la sud cu un drum de exploatare.
 
Pentru realizarea investiţiei, iniţiatorul, societatea Multi Nec SRL, a obţinut Certificatul de urbanism nr. 399 din 22.12.2016, emis de Primăria comunei Limanu. Potrivit memoriului, terenul este proprietatea Paulei Georgiana Cune şi a lui Claudiu Constantin Cune, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 4954 din 17.10.2011, fiind un teren intravilan arabil.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Multi Nec SRL a fost înfiinţată în 1991 şi are sediul social în satul Arsa, comuna Albeşti, judeţul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 1.000 de lei şi este deţinut în mod egal de Paula Georgiana Cune, născută pe 2.04.1987, şi Claudiu Constantin Cune, născut pe 24.09.1983, care ocupă şi funcţia de administrator al societăţii. Firma se ocupă cu activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii