Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Tulcea Pensiunea Pescarul Vânător SRL, din Crișan, preluată de Ciprian Mihailov, administratorul La Rogojini SRL, din Vama Veche

ro

01 Apr, 2024 17:00 583 Marime text
Comuna Crișan. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Crișan
  • Ciprian Mihailov este și administrator al Vila Dini SRL, dar și La Rogojini SRL, ambele din Vama Veche.
Pensiunea Pescarul Vânător SRL, din Crișan, județul Tulcea, a fost preluată de Ciprian Mihailov, administratorul companiilor La Rogojini SRL și Vila Dini SRL, ambele din Vama Veche.
 
Informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 1572, care cuprinde Hotărârea din 29 martie 2024 a asociaților companiei Pensiunea Pescarul Vânător SRL, respectiv Vila Dini SRL, din Vama Veche, reprezentată de administratorul Doinița Claudia Mihailov și Georgeta Bogza.
 
Se arată în datele oficiale că la discuții a participat și Ciprian Mihailov, invitat în vederea dobândirii calității de asociat unic.
 
Astfel, Vila Dini SRL, dar și Georgeta Bogza și-au cesionat părțile sociale către Ciprian Mihailov, care a devenit astfel asociat unic, fiind și administrator al Pensiunii Pescarul Vânător SRL.
 
Au fost împuterniciți Bogdan Dumitru Calinoiu și Paula Acsinte să îndeplinească formalitățile necesare.
 
Despre Pensiunea Pescarul Vânător SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 aprilie 2024, Pensiunea Pescarul Vânător SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în Crișan și se ocupă de alte servicii de cazare.
 
Asociat unic și administrator este Ciprian Mihailov, administrator al Vila Dini SRL și La Rogojini SRL, ambele din Vama Veche.
 
În 2023, Pensiunea Pescarul Vânător SRL a declarat doi angajați, profit aproape 60.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 305.000 de lei.
 
Despre Vila Dini SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 aprilie 2024, Vila Dini SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Vama Veche și se ocupă de alte servicii de cazare.
 
Firma are și un punct de lucru în Vama Veche.
 
Asociat unic figurează Anastasia Mihailov, iar administrator, Ciprian Mihailov.
 
În 2023, Vila Dini SRL a declarat un angajat, profit peste 280.000 de lei și cifra de afaceri aproape 300.000 de lei.
 
Despre La Rogojini SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 aprilie 2024, La Rogojini SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Vama Veche, pe strada Falezei și se ocupă de activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv.
 
Asociat unic este Matei Florin Bogza (al cărui nume se leagă și de B&S Hummuserie SRL Constanța), iar administrator este Ciprian Mihailov.
 
În 2023, firma a declarat un angajat, profit peste 213.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 250.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Societatea Vidovival SRL anunță schimbări semnificative în structura de conducere


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii