Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Diferența de vârstă în relații poate duce la bătăi și închisoare

ro

03 Apr, 2024 12:52 596 Marime text





 
  • La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, înlocuind măsura preventivă a arestului la domiciliu, potrivit IPJ Constanța.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovirea sau alte violențe.
 
Astfel, din cercetările efectuate a rezultat că, în noaptea de 28 spre 29 martie a.c., în jurul orei 02.00, acesta ar fi agresat fizic o femeie, de 51 de ani. Bărbatul era într-o relație de concubinaj cu femeia agresată, aflându-se într-o relație toxică.
 

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, spun polițiștii.

 
În timpul comiterii faptei, bărbatul se afla sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă de Judecătoria Mangalia, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală față de aceeași persoană vătămată, conform sursei.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța


Citește și
Trafic de droguri de mare risc la Constanța! Procurorii fac mai multe percheziții
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii