Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Explozie la Petromidia, soldată cu trei victime

ro

11 Oct, 2010 02:17 1341 Marime text
Rompetrol_Petromidia.jpgExplozia a avut loc la o conductă, în jurul orei 17.35, şi s-a soldat cu trei victime care au arsuri de gradele 1 şi 2 pe suprafaţa corpului.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină la ora 17.35 pentru a lichida o explozie care a izbucnit în cadrul Petromidia, la o conductă. Pompierii nu au mai ajuns la locul incendiului, pentru că focul a fost lichidat de către pompierii civili ai companiei. La faţa locului a fost prezentă şi o echipă de lucru a Inspectoratului Teritorial de Muncă.

În urma exploziei au rezultat trei victime cu arsuri de gradele 1 şi 2, care au fost transportate pentru îngrijiri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Prefectul Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a declarat că situaţia este sub control şi că ancheta se află la acest moment în derulare pentru a se afla care au fost cauzele exacte ale exploziei. Despre acest incident a fost informat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii