Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilul tinerei ucise pe trecerea de pietoni - „Nu este mama mea!" Băieţelul nu şi-a recunoscut mama moartă, atât era de desfigurată

ro

27 Sep, 2012 01:00 3826 Marime text

inmormantare_2.jpgAura Călugăru de 35 de ani, femeia ucisă după un grav accident petrecut pe trecerea de pietoni de la Real, a fost ieri înmormântată la cimitirul din Km 4 - 5. Locul de veci este situat în cartierul unde a copilărit, unde s-a îndrăgostit prima dată şi unde a trăit cei mai frumoşi ani din viaţă. La doar câteva case depărtare, pe strada Meşterul Manole, s-a născut cel care avea să-i devină soţ mai târziu.

Pe ultimul drum, pe Aura au condus-o familia, prietenii, foştii colegi, dar şi oamenii simpli care au plâns destinul tragic al tinerei mame.

Destin tragic

inmormantare_1.jpg

În ultimii ani, Aura Călugăru locuia împreună cu familia sa în casuţa din Cumpăna. În seara tragediei, ea se întorcea de la serviciu. Ea a fost lovită de un Mercedes la volanul căruia se afla Claudiu Ion Vasilescu, de 23 de ani, din Cumpăna. Femeia se îndrepta spre staţia de microbuz. Şoferul care a accidentat-o se îndrepta spre Constanţa.

Victima a decedat duminică la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni Bucureşti, acolo unde a fost transferată în stare gravă la câteva zile de la producerea accidentului.

În ultima perioadă, băieţelul ei, elev în clasa a V-a tot întreba de mama sa. „Mereu întreba: «Când vine mama acasă ca să dorm cu ea pentru că îmi e dor de ea?!»", ne povesteşte Ion Călugăru, socrul Aurei.

  

Citeşte AICI povestea tinerei moarte!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii