Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comportament agresiv în traficul rutier Titi Lucian Giurcă, şeful Direcţiei Judeţene de Pază Constanţa, în atenţia Poliţiei Rutiere

ro

23 Jul, 2017 10:49 6049 Marime text
Polițiștii Secției 1 din Constanța au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autovehicul al unei instituții publice din Constanța fiind sub influența băuturilor alcoolice - 0,56 mg/l - constatare ulterioară a polițiștilor S.R. - și care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. De asemenea, în mașină se afla un alt bărbat de 40 de ani, care se pare că se afla și el sub influența băuturilor alcoolice, care deținea o armă de tip airsoft și manifesta cu aceasta un comportament agresiv în traficul rutier. În cauză, oamenii legii au procedat la conducerea la poliție și audierea celor doi, șoferul fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar pasagerul sancționat cu 2000 lei și confiscarea armei de tip airsoft.

Şoferul este Valentin Oprică, de 27 de ani, angajat al Direcţiei Judeţene de Pază Constanţa. Bărbatul de 40 de ani este Titi Lucian Giurcă, director al Direcţiei Judeţene de Pază Constanţa.

Ulterior cercetărilor, Valentin Oprică a fost amendat cu suma de 3000 de lei şi i s-a făcut şi un dosar penal. Asta în timp ce Titi Lucian Giurcă a fost amendat cu suma de 2000 de lei şi i s-a confiscat pistolul.

Update: 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii